субота, 30 квітня 2016 р.

Агенту ФСБ, громадянину Польщі, Томашу Мацейчуку заборонено в'їзд на територію України



Агенту російських спецслужб Томашу Мацейчуку заборонено в'зд в Уаїну і Молдову

Минуло майже два місяці після інциденту в Європарламенті з агентом ФСБ-ГРУ Томашем Мацейчуком. Але врешті-решт це сталось - Томаша Мацейчука оголошено "Персоною нон грата" в Україні, і як виявилося, ще й у Молдові за інформаційно-підривну діяльність і антиукраїнську агітацію.

Не один рік Томаш Мацейчук, громадянин Польщі прикриваючись журналістським посвідченням, тиняючись по лінії фронту від добробату до добробату, від однієї військової бази до іншої, вів розвідувальну роботу на користь російських спецслужб.

Кілька місяців тому в Брюсселі, за чистою випадковістю я з колегами піймали лазутчика, як-то кажуть, на гарячому - він проник в кімнату, де зберігались експонати для фотовиставки про воїнів АТО і щось там у темноті нишпорив по наших валізах. Сек'юріті швидко скрутила молодчика, позбавила акредитації і вишвирнула з Європарламенту.

Після цього Мацейчик з'явився в лігві ще одного україноненависника і кретина Анатолія Шарія у Амстердамі. Там ця "солодка парочка" активно готувалась до агітації проти ратифікації Угоди про асоціацію під час референдуму у Нідерландах.

Вчора прийшла втішна новина  - Томашу Мацейчук заборонено в'їзд на територію України терміном на 5 років.

Щкода, що не посадили Emoji

Ростислав Демчук,
Агентство "Євроатлантика"

Немає коментарів:

Дописати коментар