субота, 5 березня 2016 р.

Томаш Масєйчук - польський волонтер, чи агент ФСБ?


На фото: Поплічник ФСБ Томаш Масєйчук і довірливий ветеран УПА. Пізніше він обливатиме ветерана  брудом і звинувачуватиме у різноманітних злочинах.


Тим часом, як Служба Безпеки України (СБУ) шиє білими нитками пачки звинувачень проти українських бійців, активістів з Правого сектору, полку "Азов", "Айдар" та інших - 25-літній лазутчик ФСБ Томаш Масєйчук (Tomasz Masiejczuk) вільно розїзджає по бойових позиціях українських військових підрозділів і передає секретні дані ворогу.


Так прикриваючись доставками гуманітарної допомоги на бази "Правого сектору", полку "Азов", "Айдару", 95-ї бригади... російська нишпорка польського походження інфільтрується в бойове товариство, а потім виливає тони бруду на Героїв українських добробатів в польські та російські ЗМІ. Втирається в довіру, а потім розповідає, що українські вояки - це нацисти і фашисти.


Згодом, ті громадські організації Польщі, які щиро намагались допомогти нашим бійцям розірвали співробітництво з шахраєм та авантюристом Томашем Масєйчуком, запідозривши його у злодійстві і співробітництві з російськими спецслужбами. Нещодавно, за підозру у шпигунстві на користь Росії, Томаша Масєйчука було видворено з Туреччини. Відтак ця проросійська нишпорка примкнула до затятого україноненависника, скандальновідомого антиукраїнського пропагандиста Анатолія Шарія. Тепер тріо "шакалів": Анатолій Шарій, Сергій Веселовський та Томаш Масейчук, окопавшись на Заході обливають брудом Україну та готують нові провокації.


Вважаю, що усій згаданій "трійці" СБУ повинно б заборонити в'їзд на територію Україні, а в іншому випадку притягнути їх до кримінальної відповіджальнності.


Ростислав Демчук,
Agency for Euro-Atlantic Cooperation - AEAC 

Немає коментарів:

Дописати коментар