неділя, 27 березня 2016 р.

Білецький: Для захоплення влади в Києві досить 300 осіб


Ну друган відсмалив...! Весняну сонливість як рукою зняло.
Для захоплення ключових позицій в Києві досить 300 осіб, заявив народний депутат, колишній комбат "Азова" Андрій Білецький в ефірі каналу 112.

У нього запитали, чи достатньо 1 000 бійців для захоплення влади в Києві. На це побратим так спокійненько заявив: "Паралізувати Київ, захопити будівлі, тисяча осіб - це навіть багато для захоплення ключових позицій в Києві. 300 більш ніж достатньо. Мотивованих, підготовлених, що мають чіткий план дій".

Петре Олексійовичу, Арсенію, Петровичу, Володимире Гройсмане, вам зараз не ікається? Це вам не баран чихнув, не Дмитро Ярош сказав, а очільник легендарного полку "Азов".

Щодо подальших планів діяльності Андрія Білецького - створення приватної армії, яка була б не гіршою від колишньої знаменитої Black Water - Wоrldwide (нині Academy), чи Gray Stone і двох військово-навчальних закладів західного типу. "Приватна військова компанія - це зовнішньополітичний інструмент в руках сильних держав: США, Великобританії, Китаї і Росії, до речі. Всі ці країни мають приватні військові корпорації, які є їх" руками "в регіонах, в яких вони не можуть офіційно брати участь - потрібно проходити всі ці парламентські узгодження - на участь у війні. І Україні в такій ситуації, коли ми десятиліттями фактично не мали зовнішньої політики, тепер ми повинні це робити, інакше нам не вижити, тому нам потрібен такий інструмент", - заявив Андрій Білецький.

Після почутих слів товариша - я наче літ 15- з себе зструсив.

Не зрікся Андрій і своїх національно- патріотичних переконань. "Націоналізм - це тренд майбутнього, за патріотичною ідеєю стоїть вирішення питання повернення в Україну порядку та безпеки. Але стоїть питання - на що буде спрямована енергія націоналістично налаштованих людей - на деструктив або на творення. "Азов" заточений на творення".

Ну, друже, ти зробив мій день. Сердечно дякую! Успіхів і перемог!

Ростислав Демчук,
Agency for Euro-Atlantic Cooperation,
Брюссель

Немає коментарів:

Дописати коментар