субота, 5 березня 2016 р.

Facebook дискримінує українців - Ростислав Демчук

Те, що адміни Facebook під різними приводами і без приводу блокують українських авторів у ФБ - ФСБ - це вже далеко не новина. Не так давно пройшла "генеральна зачистка" українських блогерів у Тwitter, тепер нова хвиля інформаційних "зачисток" охопила і Facebook. Так кілька місяців поспіль була заблокована в мережі Віра Савченко - сестра відомої української льотчиці, ув'язненої в Росії Надії Савченко. Низка випадків нам відома і щодо українських волонтерів та солдатів-добровольців. Дійшла черга й до мене (вдруге). І це не "дбайливе око" адмінів Facebook. Це ефесбешні "стукачі", які пишуть кляузи адміну Facebook на українців.

У моєму випадку Facebook надіслав мені фото шеврона бійців РОА Генерала Власова тримісячної давнини і вказав, що такі фото суперечать контентуFacebook. Хоча для мене чітко зрозуміла нинішня причина мого блокування у ФБ. У понеділок шавка ФСБ, Томаш Масєйчук (Tomasz Masiejczuk) під прикриттям теле-фото репортера був застуканий на гарячому у будинку Європарламенту в складській кімнаті фотоекспонатів про наших героїв-інвалідів АТО.Томаш Масєйчук (Tomasz Masiejczuk) в темноті, як останній злодій, підсвічуючи ліхтариком, нишпорив по наших валізах і розшукував якесь "компроментаційне" фото.

Потім з'ясувалось. Фабрика дезінформації горезвісного Анатолія Шарія поспішила заявити, що на фото на тілі одного з героїв АТО є татуаж свастики, і що це фото розміщене на виставці у Будинку Європарламенту. Ані подібного фото не було знайдено і тим більше не було виставлено під час цієї виставки.

Однак, чимало цікавих фактів з'ясувалось про агента ФСБ 
Томаша Масєйчука (Tomasz Masiejczuk). Він, прикриваючись фальшивим репортерським посвідченням проникав на бази Правого сектору, полку АЗОВ, Айдар тощо та старанно видлубував на наших бійців компромат. Врешті-решт охорона Європарламенту позбавила Томаша Масєйчука акредитації, дала копняк під сідницю і він вилетів з Європарламенту.

Після публікації про цей інцидент з Томашем Масєйчуком мені почали писати люди з Польщі, які розповіли що Томаш - це банальний тзлодій і шахрай, який розкрадав гуманітарну допомогу, котра призначалась для наших бійців на Схід. Стало відомо що цьому горе-волонтеру уже було заборонено в'їзджати на територію України та багато чого іншого.

Коли почали надходити докази стосовно співпраці Томаша Масєйчука з ворогом України, агентом ФСБ Анатолієм Шарієм - 
Facebook мене заблокував за надуманою причиною - шеврон солдата РОА. Ну що ж, не Фейсбуком єдиним сита людина. Ось тут є мій майданчик, в Твітері, Вордпрес... тощо. Правду не спинити і не сховати.

Ростислав Демчук,

Агентство Євроатлантичного Співробітництва - АЕАС

P.S. Детальніше про конфлікт тут:
1). 
http://patrioty.org.ua/politic/shakala-vykynuly-za-dveri-okhorona-ievroparlamentu-zirvala-antyukrainsku-provokatsiiu-110387.html

2). https://www.facebook.com/photo.php?fbid=793150130828995&set=a.192570707553610.59488.100004020468401&type=3&theater

Немає коментарів:

Дописати коментар