субота, 26 березня 2016 р.

Послання з небес до Надії Савченко: Надіє, ти мусиш жити!


На світлині Ненсі Харкнес Лав
____________________________




На світлині Надія Савченко


Неймовірно!!! Вилита Надія Савченко! Чи навпаки, Надія Савченко - вилита Ненсі Харкнес Лав, американська льотчиця Другої світової війни.

Як тут не повіриш в реінкарнацію?
Ненсі Харкнес Лав народилася в Гаутоні, штат Мічиган, 14 лютого 1914 року в родині лікаря. З дитинства як і Надя марила небом і авіацією, в 16 років здійснила свій перший політ та отримала ліцензію пілота.

Закінчила Мілтонівську академію, штат Массачусетс, та Коледж Вессера, штат Нью-Йорк. Через своє заповзяття та неспокійну вдачу після першого курсу навчання, у 1932 році, отримала прізвисько «Новачок у небі!» (англ. The Flying Freshman!).
У травні 1940 р., після початку Другої світової війни, Лав підібрала 49 жінок-льотчиць та звернулася до керівництва повітряних сил із пропозицією створити спеціальний авіаційний корпус із досвідчених пілотів-учасників довоєнних змагань (кожен льотчик мав понад 1000 годин нальоту). За задумом Ненсі Гаркнесс Лав, жінки-льотчиці мали доставляти літаки до військових баз після випуску їх з заводів.
_________________________________________

Надія Савченко
Народилася 11 травня 1981 року в Києві. З дитинства мріяла стати льотчиком бойових літаків. Після закінчення школи здобула фах модельєра-дизайнера та протягом року навчалася на факультеті журналістики київського Університету «Україна». Згодом вступила за контрактом до лав Збройних сил України, службу почала в залізничних військах радисткою.

У 2005 році вступила до Харківського університету повітряних сил, на що отримала дозвіл особисто від міністра оборони України Анатолія Гриценка. У 2009 році закінчила університет по професії штурман. Штурманську справу вона вивчала за класом реактивного бомбардувальника Су-24, однак наприкінці навчання її спрямували на іншу машину — вертоліт Мі-24. Після закінчення університету проходила службу штурманом-оператором Мі-24 3-го окремого полку армійської авіації Повітряних Сил ЗСУ у місті Броди.
Має 170 годин нальоту і 45 стрибків із парашутом.
Надіє! Ти повинна жити!!!


P.S. * Знахідка ще однієї "сестри-близнятки" Надії Савченко належить журналісту Ростиславу Демчуку 
VK
GOOGLE+
TUMBLR
OK
POCKET

Немає коментарів:

Дописати коментар