суботу, 14 травня 2016 р.

Геращенко?.. Озброєний і дуже небезпечний ?!?

 

Раніше до нардепа Антона Геращенка відносився поблажливо. Ну, такий собі дурік з синдромом запізнілого дитинства. Дитинства обділеного повагою друзів і позбавленого вдосталь побавитись у "війнушки". Звідтіля й така пристрасть похизуватись перед фотокамерою зі зброєю в руках. Однак тепер Антон Геращенко через свою дурість, комплекс меншовартості і невігластво на пості нардепа ВР та радника МВС стає небезпечним для українського суспільства. Сьогодні він є втіленням отієї дитини, яка бавиться з сірниками.

 

Так-так, я про анонсований і представлений Антоном Геращенком на обговорення так-званого "Списку журналістів, які співпрацюють з терористами ДНР і ЛНР", який розмістили на своєму сайті ІТ- шники "Миротворець". Без сумнівів, кібер-фахівці "Миротворця", яких нардеп Геращенко обзиває зневажливим словом: "хакери", роблять колосально корисну і велику роботу. А тут помилились - мазнули одним "міром" кілька тисяч людей і назвали їх "журналістами, які співробітничають з терористами ДНР і ЛНР".

Я розумію, що кібери "Миротворця" не дуже розбираються в тонкощах роботи та завдань військових журналістів і проросійських агітаторів-пропагандистів, які прикриваються посвідченнями журналістів та лейбованими телекамерами і мікрофонами. Тому й звалили в одну купу всіх: і чесних журналістів, і кремлівських пропагандистів. І замість того, щоб спокійно й тихцем розібратись у ситуації, прибрати й роздивитись отой "список ганьби" колегіально з українськими журналістами - (не зрозуміло чому) кібери "Миротворця" стали в позу. І тут, як чорт із табакерки вилазить Антон Геращенко та й давай поливати усіх журналістів брудом, йому на підмогу поспішив і міністр МВС Арсен Аваков (біда із вбивством Сашка Білого його ще нічому не навчила): усі, хто акредитовувся у невизнаних терористів ДНР і ЛНР є їхніми посібниками. А вчора у програмі "Шустер Live" Антон Геращенко ще більше підкинув хмизу в вогонь.

Панове, а як ви уявляєте проникнення журналістів на територію ДНР і ЛНР та роботу в тилу ворога, якщо українська влада ці території не контролює, а правила там встановлюють озброєні ватажки цих самопроголошених республік? Ніяк не уявляєте, бо не маєте досвіду такої роботи. Скажу більше: ні для кого не секрет, що в тилу ворога під прикриттям "журналіста" спокон віків працювали розвідники. І в нашому випадку не виключення, що на прохання Служби зовнішньої розвідки україни (СЗРУ) - "Ліс", Головного управління розвідки міноборони - ГУР МО - "Острів" на території ДНР і ЛНР деякі наші журналісти виконували їх певні доручення. Ех... багато ви наробили шкоди в погоні за дешевою славою.

Більше того, з ватажками ДНР та ЛНР офіційні представники України, ОБСЄ ведуть перемовини в рамках "Мінських домовленостей". То ж чи дипломата і політика Романа Безсмертного та нардепа Ірину Геращенко, представників ОБСЄ також слід віднести до категорії посібників, колаборантів терористів ДНР та ЛНР?

І на завершення. Панове Антоне Геращенко, Арсене Авакове, Зоряне Шкіряк, Миколо Княжицький... та інші репортерофоби, чи відомо вам, що не лише закордонні журналісти, а навіть представники міжнародної організації ОБСЄ, які працюють на територіях ДНР та ЛНР одержують дозвіл-акредитацію на працю там персонально від ватажка ДНР Олександра Захарченка і ватажка ЛНР Ігоря Плотницького. То давайте списки і контактні дані усіх працівників ОБСЄ, які працюють там і оголошуйте їм бойкот та називайте і їх терористами, чи співучасниками в терористичній діяльності! 

Тому воістину - краще аби ви жували й мовчали, аніж говорили й писали.

Ростислав Демчук,
Агентство Євро-Атлантичного Співробітництва - АЕАС,
Брюссель. 

Немає коментарів:

Дописати коментар