неділю, 15 травня 2016 р.

Цивільний корпус руху "АЗОВ" готується до широкомасштабної акції «Вимоги Нації - ні капітуляції»

Цими днями у Києві відбулися чергові загальні збори голів осередків Цивільного Корпусу "АЗОВ". Основною їх темою стала підготовка до масштабної акції Азовського руху «Вимоги Нації - ні капітуляції», яка відбудеться у столиці вже 20 травня.
Виступ Лідера нашого руху, засновника АЗОВу Андрія Білецького був найочікуванішим для усіх присутніх. «Ваше покоління - це, в принципі, останнє українське покоління, якому ще можливо творити історію. І вибір зараз за вами: або ви будете творити історію, або все це буде на несерйозному рівні, і тоді в цієї країни ніяких шансів не буде,» - так почав свою промову Андрій Білецький.
Звертаючись до голів осередків, Лідер АЗОВу сказав, що покладає на них великі надії, окреслив своє бачення розвитку нашого руху та наголосив: «Нам потрібний рух нового типу».
Завершуючи свою промову, Андрій Білецький зробив такий підсумок по темі акції - проблемі виборів на Донбасі: «Ми маємо повернути прожектори на цю проблему, яку зараз приховують у темному куті, намагаються не обговорювати».
Під час зустрічі очільники обласних організацій Цивільного КорпусуАЗОВ порушували питання, які їх турбують в організації акції. Для прикладу, не можна не враховувати того, що будуть спроби перешкодити виїзду активістів, або ж з'являться наполеглеві прохання від навчальних закладів не їхати до столиці на захід.
Ми скажемо своє вирішальне слово 20 травня у Києві! Не мовчи, приєднуйся!

(Азов-Прес)

Немає коментарів:

Дописати коментар