вівторок, 3 травня 2016 р.

Іспанський суд видав ордер на арешт росіян, близьких до Путіна



Національна колегія Іспанії видала ордер на арешт групи росіян з близького оточення президента РФ Володимира Путіна, повідомляє видання El Mundo. У їх числі - заступник директора ФСКН генерал Микола Аулов і депутат Державної думи від "Єдиної Росії" Владислав Резник, раніше оголошені в міжнародний розшук.

Аулов фігурує в справі авторитета Тамбовської  кримінальної банди  Геннадія Петрова. У матеріалах слідства є дані про 78 телефонних розмов Миколи Аулова, колишнього колеги Володимира Путіна по КДБ в Ленінграді і Петербурзі, з Геннадієм Петровим.

Геннадій Петров, за даними преси, на ранньому етапі був одним з акціонерів банку "Росія". Його затримали в 2008 році, а в 2010-му випустили під заставу. У 2012-му він отримав дозвіл на тимчасовий виїзд до Росії і назад в Іспанію не повернувся.

У 2008 році "в результаті операції було заарештовано обидва кримінальних авторитетів: Геннадій Петров і Олександр Малишев та ще близько 20 осіб, але в ході тривалого розслідування виявилося, що мафіозна мережа більш протяжна і має доступ до російських сфери влади ", йдеться в статті El Mundo.

У Великобританії імідж Путіна нижче плінтуса, розкручується Іспанска справа, в Гаагу передана частина матеріалів про звірства роійських колаборантів на Донбасі. Годі й думати, що Володимр Путін зможе тепер відвідати в якусь з цивілізованих держав світу..., хіба що Німеччину чи Францію. Зашморг затягується тугіше.


Ростислав Демчук,
Агентство Євро-Атлантичного Співробітництва - АЕАС


Немає коментарів:

Дописати коментар