неділю, 15 травня 2016 р.

Азербайджан, Грузія і Туреччина об'єднуються проти Росії

 

Оце удар, так удар! І знову в спину. Росія не встигла оговтатись від поразки під час пісенного фестивалю "Євробачення 2016" у Стокгольмі (Швеція), як щойно стало відомо про домовленість Азербайджану, Грузії і Туреччини про проведення спільних військових навчань на території Азербайджануну.

Тристороння зустріч міністрів оборони Азербайджану, Туреччини і Грузії пройшла в Габалі на півночі Азербайджану на запрошення міністра оборони азербайджану  Закира Гасанова. 

«Для підвищення боєздатності і боєготовності ЗС Азербайджану, Туреччини і Грузії ми вважаємо за доцільне проведення спільних військових навчань. Було наголошено на необхідності тісної співпраці в області кібербезпеки, а також охорони нафтогазових трубопроводів. Думаю, для цього і потрібно проводити спільні військові навчання», - сказав Гасанов на прес-конференції за підсумками зустрічі міністрів оборони Азербайджану, Туреччини і Грузії в Габалі, - передає агентство АЕАС.

P.S. Зрозуміло, проти кого збираються дружити три країни. Цікаво інше - Росія сама не залишає їм іншого вибору. Вона, немов автодорожній каток, злетів з гальм на верхівці гори - котиться вниз, не маючи можливості загальмувати, але при цьому лякаючи всіх своєю масивністю і безпорадністю ...

Ростислав Демчук,
Агентство Євро-Атлантичного Співробітництва - АЕАС

Немає коментарів:

Дописати коментар