неділю, 22 травня 2016 р.

Новий кадровий пасьянс на Банковій. Чи виведе він АП з корупційно-офшорних скандалів?

  

Варто погодитись, що плани Банкової призначити главу Адміністрації президента, Бориса Ложкіна послом в Російській Федерації - хід сильний і спритний - звісно, що не в цілях і інтересах України. По-перше - з таким призначенням Борис Ложкін одержує дипломатичний імунітет і притягнути його до відповідальності за корупційні оборудки та відмивання грошей через офшори буде неможливо. По-друге, як говориться: очі не бачать - секрце не болить. Тобто, збагривши Ложкіна в Москву Порошенко дещо зменшує градус дорікань щодо корупції в його найближчому оточенні. І по-третє, призначаючи Ложкіна послом в РФ, Порошенко дуже зміцнює вісь: Порошенко - Ложкін - Медведчук - Путін.



Адже ні для кого не є таємнеицею, що Бориса Ложкіна і Віктора Медведчука пов'язує давня сімейна дружба, а Віктора Медведчука, в свою чергу, пов'язує така ж дружба з президеном Росії Володимиром Путіним. Не секрет і те, що через свого кума віктора Медведчука російський президент втілює в життя проект федералізації України, який зветься "Вибір України". Ну, і за такого кадрового пасьянсу буде встановлено майже прямий зв'язок між Банковою і Кремлем.

Сумно констатувати, але слід чесно визнати - м'яч не на нашому полі. Команда Порошенка і Путіна успішно відбили атаку. Тепер наша черга переходити в новий наступ.

Ростислав Демчук,
Агентство Євро-Атлантичного Співробітництва - АЕАС 

Немає коментарів:

Дописати коментар