вівторок, 24 травня 2016 р.

Увага! Цькування владою Андрія Білецького розпочалось.

 

І це не дивно. Після славнозвісного маршу азовців до ВР під гаслом "Вимоги Нації - ні капітуляції", заяви учасників акції про те, якщо вибори без контролю кордону на Донбасі відбудуться, то  члени парламенту і співробітники  АП будуть винесені, та після анонсування створення нової політсили -  на Банковій і у ВР настав переляк. Ну що ж, "пора мочити", вирішили на Банковій. В хід пішли брудні, зате добре перевірені і відпрацьовані МінСтецем методи дискредитації.

Проте зграям нишпорок МІП, СБУ та Генпрокуратури поки що нарити достатньо компромату не вдалось. Наразі єдина зачіпка -  двокімнатна квартира родини Андрія Білецького у Києві. Подача цієї бомбезної "компри" тупа і брудна як двері кочегарки: "Сім'я командира «Азова» Білецького під час боїв за Донецький аеропорт купила квартиру в столиці", - пише на сторінці ФБ якийсь блогер Іван Виговський. І понеслось. Фішка в чому аби викликати до патріота України ненависть убогих обивателів? Це ж треба, що саме в той момент коли йшли бої за ДАП - сім'я Білецького придбала двокімнатну квартиру. І не всі дають собі звітність, що бої за Донецький аеропорт розпочалася у травні 2014 року і завершилась його банальною здачею українським Головнокомандувачем аж у лютому 2016 року. і ще поясніть мені: який зв'язок між обороною ДАП і придбанням сім'єю народного депутата України, командира легендарного полку "Азов" двокімнатної квартири в Києві? До речі, якщо хтось не в курсі, у Андрія є дружина і малий син. То, скажіть мені на милість: де має жити Андрій з дружиною і сином, в казармі? Покажіть мені таких командирів і нардепів, хочу бачити.

Погоджуюсь з позицією моїх друзів, що про житло для сім'ї нардепа України, командира полку Азов могла б подбати держава, а не лише родичі, друзі, побратими і симпатики "Азова".

Дуже шкода, що пам'ять у людей надто коротка. Тому нагадаю! Коли лише розгорілось полум'я війни на Донбасі і загроза загарбання нависла над Харківщиною - п
ід керівництвом Андрія Білецького та його друзів і побратимів були створені  добровольчі підрозділи,  так звані "Чорні чоловічки" для захисту Харкова. Їх кістяк складали члени націонал-патріотичної організації "Патріот України", яким керував і керує Андрій Білецький. Відтак був створений добробат "Азов", командиром якого став Андрій Білецький. Далі звільнення "Азовом" та деякими іншими підрозділами Маріуполя. Згодом батальйон "Азов" переростає в полк, створено допоміжні структури - "Цивільний корпус Азов", була сформована і добре організована логістика "Азова", навчально тренувальні центри для новобранців, офіцерська школа, школа сержантів, був створений медіаресурс "Азов-прес", налагодився випуск друкованого часопису "Чорне сонце", працює ремонтно технічна база "Азова", на якій, до речі, був скнструйований і виготовлений танк "Азовець", який не має аналогів у світі.

Тому закликаю всіх патріотів України і українців загалом: перше ніж кидати камінь в Андрія Білецького - добре замисліться. Не потрапляйте на гачок аморальних пропагандистів Банкової.

Ростислав Демчук,
журналіст, політичний експерт

Немає коментарів:

Дописати коментар